Eurosport prihaja v Maribor

V sklopu 25. mednarodne kolesarske dirke Po Sloveniji (13. – 17. junij 2018) se bo kolesarska karavana v četrtek, 14. junija, ustavila v Mariboru.

Televizijska hiša Eurosport in TV Slovenija bosta prenašali kolesarsko dirko v Mariboru. 25. mednarodna kolesarska dirka Po Sloveniji (13. – 17. junij 2018), kjer se bo kolesarska karavana v četrtek, 14. junija, ustavila v Mariboru. Start ob 11.00 na Trgu Leona Štuklja in nadaljevanje po mestnih ulicah do Mariborskega otoka in nato po trasi etape drugega dne s ciljem v Rogaški Slatini.

Organizatorji dirke vabijo Mariborčane in ljubitelje športa, naj pridejo spodbujat aktualno zasedbo najbolj zvenečih kolesarskih imen. Dogodek predstavlja največjo kolesarsko prireditev pri nas. Kolesarska dirka Po Sloveniji je največja kolesarska prireditev pri nas, ki jo iz leta v leto spremlja več ljudi, tako ob progi kot tudi preko medijev.

Pomemben partnerji športnega dogodka so Slovenska turistična organizacija in lokalne turistične organizacije, pod okriljem katerih potekajo številne promocijske aktivnosti za opozarjanje svetovne športne javnosti na lepote in zanimive turistične destinacije naše dežele. V etapni del dirke bosta letos prvič vključena mesto Maribor in okolica